8 Mart 2017

Romantic Doctor, Teacher Kim / Kore Dizi / 2016

Romantic Doctor, Teacher Kim

Harika kelimesinin yanında az kaldığı bir dizi Romantic Doctor, Teacher Kim..
Romantic Doctor, Teacher Kim konusu, Boo Yong-Joo (Han Suk Kyu) "Tanrı'nın Eli" lakaplı ünlü bir cerrahtır. Aniden ortadan kaybolmuştur ve kimse nedenini tam olarak bilmemektedir. Boo Young-Joo artık Öğretmen Kim'dir ve herkes kendisine Romantik Doktor demektedir.
Kang Dong-Joo (Yoo Yun Suk) birini kazanmak için doktor olmuştur. Yoon Seo-Jung (Seo Hyun Jin) ise birisine kendisini kanıtlamak için doktor olmuştur. Onlar Öğretmen Kim'le tanıştıktan sonra yaşamın değerini öğrenip aşkta teselli bulurlar.
-20 bölüm-
Medikal, romantik

Doktorlu, hastaneli dizilere milletçe aşinayız. Zamanında az Doktorlar dizisini izlemedik hani 😄
Bu dizide de bildiğimiz gibi vakalar, hastalar, arızalı (!) hastalar ve tabi olmazsa olmaz aşk var. Madem her şey bilindik neden bu kadar sevdin bu diziyi diye soracak olursanız cevabım yok bilmiyorum 😄 Belki de diziye aşık olmamın sebebi Kim Sa Bu bir diğer adıyla Boo Yong Joo karakterine aşık olduğumdandır.. Adam bildiğiniz efsane..

Romantic Doctor, Teacher Kim

İşte bu fotoğrafta dil çıkaran adam Kim Sa Bu.. Adam öyle biri ki hastanenin başhekimine dil çıkartabilecek yüreğe sahip 😄 Bazen esprili, bazen romantik, bazen de herkesi tiye alan ama her şeyden önce çok zeki bir adam. Her olayı tatlıya bağlayan, cerrahlık yeteneği ile herkesi kendine hayran bırakan bir doktor. Ne zaman olaylar karışsa hemen "Nerdesin Kim Sa Bu ? Yetiiişş !" diye bağırırken buluyordum kendimi 😄 Kim Sa Bu hakkında yazacaklarım uzar da uzar en iyisi burada bırakayım diğer karakterlere geçeyim 😄

Romantic Doctor, Teacher Kim

Eveet dizimizin biricik çifti.. Daha ilk bölümde kiss sahnesi ile hızlı bir giriş yapıp hepimizi şaşkına çevirdiler. Ama diğer bölümler o şekilde ilerlemedi. Gayet dozunda bir ilişkiye sahiptiler 😄 Bu ilişkide en çok sevdiğim olay ise  Yoon Seo Jung kızımızın, Kang Dong Joo'yu peşinden koşturması oldu 😄 O sahneler çok tatlıydı 😍

Romantic Doctor, Teacher Kim

İlgiye muhtaç bir Kang Dong Joo :)

Romantic Doctor, Teacher Kim
Ah birde kıskançlığı yok mu çok tatlı :D

Dizide ki her karakter harikaydı ancak Kang Dong Joo zaman zaman beni sinir krizlerine soktu. Ama olsun o kadar dimi 😊

Doldam Hastanesi'nin efsane ekibinin de dizinin mükemmel olmasına büyük katkı sağladığını düşünüyorum. Özellikle Oh Myung Shim (Jin Kyung) karakterine ba yıl dım :D Diziyi izleyen anlayacaktır ne demek istediğimi.

Romantic Doctor, Teacher Kim

Diziyi izlemeyen varsa ya da izleyip izlememek arasında ikilemde kalan varsa direkt izlesin hiç beklemesin. Bir solukta izleyeceğiniz harika bir dizi.

Romantic Doctor, Teacher Kim

O zaman 2PM hayranları için gelsin son gifler :)

Romantic Doctor, Teacher KimRomantic Doctor, Teacher Kim

Chansung'un konuk olarak katıldığı sahne çok iyiydii 😂


Bloğumda yayınladığım diğer medikal konulu Kore dizileri 



Not: Gifler Tumblr'dan alıntı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder