29 Ekim 2016

Mere Brother Ki Dulhan / Hint Filmi


Mere Brother Ki Dulhan

Eveeetttt bu sefer bir Hint filmi ile geldimm. Uzun zamandır ertelediğim ve en sonunda izlemeye karar verip iyi iki de izlemişim dediğim bir film.
Mere Brother Ki Dulhan konusuLuv'un (Ali Zafar) babası Agnihotri oğlunun Londra'da yaşadığı hayatından hiç hoşnut değildir ve onu evlendirmeye karar verir. Bunun içinde Bollywood film yapımcısı olan kardeşi Kush'tan (Imran Khan) yardım ister.
Kush bunun için bir çok kadınla görüşmeye başlar ve nihayet mükemmel birini bulur. Delhili daha önceden de tanıdığı bir kadın olan Dimple Dixit'i (Katrina Kaif) seçer. Dimple ve Luv online olarak tanışırlar ve birbirlerinden hoşlanırlar. İki aile birbirlerini tanımaktadırlar ama Hindistan seyahatleri için çok meşguldürler. Dimple sonra Kush'u tercih eder. O Kushla kaçmak için zamanla ısrar etmeye başlar ve olaylar birbirine karışır.

Mere Brother Ki Dulhan

Mere Brother Ki Dulhan yorum

Konusunda da anlatıldığı gibi Kush abisi Luv'a bir eş adayı arar. Bu eş adaylarından biri eskiden tanıştığı Dimple isimli kızdır. Kush Londra'da ki abisiyle Dimple'ı online olarak tanıştırır. İkisi de evliliği kabul ederler ve aileler evlilik hazırlıklarına başlarlar. O sırada Luv Londra'da olduğu için düğün alışverişlerini Kush ve Dimple birlikte yaparlar. Bu zaman içerisinde ikisi birlikte çok fazla vakit geçirirler ve çok iyi anlaşırlar.

Mere Brother Ki Dulhan 
                                      Bu filmde Imran ve Katrina'nın uyumuna bayıldım 😍

Daha sonra Luv Hindistan'a döner ve nişan yapılır. Ancak Dimple Luv ile kısada olsa zaman geçirir ve ondan etkilenmediğini fark eder. Asıl sorun Dimple Kush'tan hoşlandığını o an fark eder. Aynı zamanda Kush'ta Dimple'dan hoşlandığını anlar ve birbirlerine açılırlar. Bunun üzerine Dimple kaçmak ister ama Kush bunu kabul etmez. Çünkü ailelerin itibarını düşünür. Dimple ve Kush düğünün iptal olması için planlar kurar, oyunlar oynarlar.

                                          Mere Brother Ki Dulhan

Film, bol eğlenceli, bol gülmeceli ve bol danslı bir film. Eminim sizde izlerken çok keyif alacaksınız.

Ben yazımı burada bitireyim ve sizden de bu filmi izlenilecekler listenize ekleminizi rica edeyim 😊

Gifler Tumblr'dan alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder