26 Ekim 2016

Train To Busan / Kore Film / 2016

Train To Busan

Başrollerinde Gong Yoo ve Ma Dong Seok'un bulunduğu 2016 yılında gösterime girip gişe rekorları kıran bir film.

Bir çoğunuz Gong Yoo'yu Coffe Prince ve Big dizisinden tanıyorsunuz. Bende Coffe Prince'de izleyip hayran olanlardanım. Bu filmi de sırf Gong için izlediim. Veee iyi ki de izlemişiim. Ma Dong Seok ise ilk olarak Shut Up Flower Boy Band dizisinde izlediğim hayranı olduğum bir oyuncu.

Train To Busan konusu, bir virüsün Güney Kore'yi etkisi altına aldığı esnada Seul'den Busan'a gitmekte olan yolcuların yaşam mücadelesini anlatıyor.

Train To Busan

Virüs bulaşan kızın trene binmesi ve trende zombiye dönüşüp hostesi ısırmasıyla filmimiz başlar.

Ben bu filme ba-yıl-dım ! Gong Yoo'nun oyunculuğuna bayıldııım. Tabii onun dışında Ma Dong Seok'un da hakkını yememek lazım. Onun sahnelerini izlemekten çok keyif aldım. Eşiyle ve Seok Woo'nun kızıyla olan diyalogları çok tatlıydı 💗

Train To Busan

Özellikle aksiyon sahnelerinde de çok başarılıydı. Zaten geçmişinde de bir karma dövüş antrenörlüğü varmış.

Train To Busan

Filmde Seok Woo (Gong Yoo),Sang Hwa (Ma Dong Seok),Young Gook (Choi Woo Sik)'un birlik olup zombileri alt ettikleri sahneler harikaydı. Aşırı heyecanlıydı.

Train To Busan

Bu sahne çok ağlattı benii 😭

Ve birde filmin başından sonuna kadar nefret ettiğim takım elbiseli bir adam vardı. Bir sürü zavallı yolcuyu zombilere yem edip kendi canının derdine düşmüş bir adamdı. Resmen birinin onu zombilere atması için ne dualar ettiimm. Ahhh gerçekten pislik bir adamdı.

Train To Busan

 Bu sahne sadece bir tanesi 

Bir de başlarda nedensiz bir şekilde sevmediğim ama filmin ilerleyen kısımlarında çok çok sevdiğim bir ajusshi vardı. Onun hakkında çok bir şey yazamayacağım spoiler olmasın 😊

Train To Busan

Train To Busan yorum

Film genel olarak çok heyecanlı, bol ağlamaklı bir filmdi. Gişede rekorlar kırmasına şaşırmamalı. Filmi gerçekten sonuna kadar soluksuz izledim.

Şimdi zombili filmleri, dizileri saçma bulup izlemek istemeyenler vardır. Ama bu film gerçekten izlenilesi bir film. Umarım ön yargılı yaklaşmayıp muhakkak izlersiniz 💗

Train To Busan

2 yorum:

  1. devamını izledin miii, güzel miiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayiir izlemedim devam filminin çıktığını görmemişim bile belki bir bakarim :)

      Sil