26 Nisan 2018

Eulachacha Waikiki / Kore Dizi / 2018

Eulachacha Waikiki

Hukuklu dizilerden sıkılanlar, zamanda seyahat dizilerinden bunalanlar, çerezlik olsun bol bol güldürsün diyenler sizleri böyle alayım 😊

Eulachacha Waikiki

Eulachacha Waikiki konusu: 3 arkadaşın işlettiği Waikiki adlı konuk evi iflas etmek üzeredir. Daha kendileri ne yapacaklarını bilmezken konuk evinde terk edişmiş bir bebek bulurlar.

Eulachacha Waikiki kim jung hyun

Kang Dong Goo (Kim Jung Hyun), içindeki çocuğu içinde tutamayan, yaşını başını almış ve ileride yönetmen olma hayali kuran bir adamdır. 

Eulachacha Waikiki lee yi kyung

Lee Jun Ki (Lee Yi Kyung), figüranlık yaparak para kazanmaya çalışır ve ileride babası gibi popüler bir oyuncu olma hayalleri kurar.

Eulachacha Waikiki
Oynadığı en garip karakterdi 😂


Eulachacha Waikiki

Bong Doo Sik (Son Seung Won), senarist olma hayali kuran ve part-time market çalışanı olarak hayatını sürdüren bir adamdır. 
Ayrıca diziye başlamama sebep olan kişidir. Daha önce Age Of Youth dizisinin iki sezonunda da oynamış ve kalbimi fethetmiştir. AOY dizisinde başrol değildi bu yüzden onu başrol olarak görmeyi çok istemiştim. 
  
Eulachacha Waikiki
  
Doo Sik sakindir, uysaldır ama tabii tersi de pistir çocuğumun. Hele ki sevdiği kızın ona aldığı ayakkabıyı biri giyerse birde o zaman görün..
👇

Eulachacha Waikiki

Eulachacha Waikiki

Birbirinden farklı karakterleri olan ve birbirinden anormal bu üç arkadaşı izlemek çok eğlenceliydi 😂
Mesela en çok birbirlerine küstüklerindeki hallerini izlemeyi özleyeceğim 😂

Eulachacha Waikiki

Jun Ki'ye küsen Dong Goo'nun, işi düştüğünde mesaj atması çok komikti 😂

Birbirleriyle tartışırken 5 yaş seviyesinde tartışmaları da ayrı bir komediydi 😂 

Eulachacha Waikiki


Eulachacha Waikiki

Kang Seo Jin (Go Won Hee), Dong Goo'nun kız kardeşidir ama hiç benzemezler hatta dizide ki en normal kişide bu kızcağızdır. Başarılı bir gazeteci olmak için uğraşır.

Eulachacha Waikiki

Min Soo A (Lee Joo Woo), Dong Goo'nun eski kız arkadaşıdır. Biraz saf olduğu için herkese çok çabuk kanan bir kadındır. Ve özellikle Doo Sik ile aralarında ki diyaloglar çok eğlenceliydi 😊

Eulachacha Waikiki
Yazık çocuğuma yaa 😂 


Eulachacha Waikiki

Yoon A (Jung In Sun), bebeğini konuk evine bırakıp ortadan kaybolan gizemli anne. 
Ve bu da biricik tatlılar tatlısı bebeği Sol 😍

Eulachacha WaikikiEulachacha Waikiki

Eulachacha WaikikiEulachacha Waikiki

Yoon A, daha sonra bebeğini almaya gelir ancak gidecek yeri olmadığı için konuk evinde kalmaya başlar. Yoon A evde herkesle anlaşır ama Dong Goo ile pek anlaşamazlar ancak daha sonra aralarındaki buzlar erimeye başlar birlikte alışverişlere bile giderler 😊

Eulachacha Waikiki

Satıcı kadın Yoon A ve Dong Goo'yu yeni evli sanınca ikiside bi afalladı. Daha sonra kadın onlara bedavadan marul verince Yoon A hiç itiraz etmeden kabul etti. 

Eulachacha Waikiki

Tabii Dong Goo bey bunun doğru olamadığını düşündü.
Ama bu düşüncesi uzun sürmedi 😂

Eulachacha Waikiki

Bu durum hoşuna gidince uğradığı her tezgahta aynı numarayı yaparak bedavadan yiyecek aldı çakal 😂

Eulachacha Waikiki

Eulachacha Waikiki yorum

Eulachacha Waikiki dizisi, Kore'de düşük reytinglerle final yapmasına rağmen hem ülkemizde hem de diğer yabancı ülkelerde çok sevildi. Hatta ikinci sezon için görüşmelere başlanmış.
 Benim içinde eğlenceli bir diziydi. Karakterler iyi yazılmış, senaryo güzel. Bazı sahnelerde kahkaha bile attım ama son bölümlere doğru biraz sıkıcılaştı. Daha az komik sahneleri oldu. Yine de severek izledim 😊 Eğer izleyecek dizi bulamıyorsanız ya da illa komedi türünde bir dizi izlemek istiyorsanız izleyebilirsiniz. Sıkılacağınızı düşünmüyorum. Ben izlerken çokça keyif aldım 😊
💗 Dizinin son bölümlerinde aldığımız bir ilişki haberini de paylaşayım sizlerle. Eulachacha Waikiki oyuncularından, dizideki isimleriyle; Lee Jun Ki ve Yoon A bir yıldır birlikteymiş. İki tarafında ajansları açıklama yaparak ilişkilerini duyurdu. Ben duyunca baya şaşırmıştım. Dizinin son bölümlerini bunu bilerek izleyince baya garip gelmişti bana 😄

Ve son olarak Goblin dizisinin parodisiyle yazımı sonlandırayım 😍

Eulachacha Waikiki goblin parodi

Eulachacha Waikiki goblin parodi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder