12 Temmuz 2020

Avengers Social Club / Kore Dizi / 2017

Avengers Social Club

Bokja Club - Ajummaların intikamı...



Yine bir diziyi bu kadar geç izlediğim için pişmanlıktan ağladığım dakikalardayım. Niye bu tatlış ajummaları daha önce izlemedim ki acaba. Ama şöyle de bir gerçek var ki diziyi yayınlandığı zaman yani 2017 yılında izleseydim bu kadar sevmeyebilirdim. Aradan 3 yıl geçmiş çok değil ama o zaman ki zevklerimle şimdiki zevklerim farklı. 
Bu dizi çok sade çok akıcı çok güzel ama aşk yok 😊 2017 yılındaki ben asla böyle bir dizi izlemezdim işte. Neyse daha fazla uzatmayayım.
.
Avengers Social Club konusu;
birbirlerinden farklı 3 kadın ve 1 genç oğluşumuz farklı kişilerden intikam almak için bir araya gelirler. 
Avengers Social Club
Kim Jung Hye (Lee Yo Won), zengin bir ailenin kızıdır. Dışarıdan soğuk, kendini beğenmiş gibi görünse de aslında çok tatlış biridir. Bir gün kocasının onu aldattığını ve hatta bir oğlu olduğunu öğrenir. Ve daha sonra kocasından intikam almaya karar verir. 

Avengers Social Club
Lee Mi Sook (Myung Se Bin), yetimhanede büyümüştür. Daha sonra evlenmiş ama dışarıdan bakıldığında evinde mutluymuş gibi görünse de aslında kocasından şiddet gören bir kadındır. 

Bir gün Lee Mi Sook ve Kim Jung Hye eşleri aracılığıyla bir araya gelirler. Burada Jung Hye, Mi Sook'un kolunda morluklar görür ve kocasından şiddet gördüğünü anlar.
Daha sonra da şahit olduğu birkaç olaydan sonra da Mi Sook'un yanına gider ve 👇

Avengers Social Club

Avengers Social Club

Bu sahne daha birinci bölümün 30. dakikalarında falan. Bu şekilde kadınla konuşması beni baya şaşırtmıştı. Daha yeni tanıştılar sonuçta. Ama Jung Hye'yi tanıdıkça bu hareketi yapmasını doğal karşıladım 😄

Avengers Social Club
Hong Do Hee (Ra Mi Ran), kocası vefat ettiği için iki çocuğuna hem anne hem baba olan, bir pazarda balıkçılık yaparak geçimini sağlayan bir kadındır. Ve bir gün liseye giden oğlunun zorbalığa uğradığını öğrenir. 

Oğluna zorbalık yapan çocuğun ailesiyle bir araya gelip konuştuğunda karşı taraf ona üstünlük taslar ve aralarında bir takım olaylar yaşanır. Onların bu konuşmalarına o an tesadüfen orada olan Mi Sook ve Jung Hye'de şahit olur. Ve daha sonra Jung Hye Do Hee'ye 👇

Avengers Social ClubAvengers Social Club

Ve böylece Bokja Club kurulmuş olur.

Avengers Social Club
Bokja Club daha ilk kurulduğu gün ilk intikamlarını almaya kalkıştılar. Nedeni ise bulundukları kafede çalışan kıza bir müşterinin saygısızlık yapmasıydı. Tabii bizim ajummalar gelemezler böyle şeylere 😂 Adama bir ders vermeleri gerektiğini düşündüler ve işte o ilk intikam girişimleri 👇
Avengers Social Club
Çalışana saygısızlık yapan o adam tuvalete girmişti ve bizim Bokja Club'ın unnisi Do Hee eline kovayı alıp adamın kafasından aşağı boşaltmak gibi harika bir fikir bulmuştu ama sonuç hüsran 😂
Ah benim tatlış ajummalarım daha böyle basit bir intikam planını bile ellerine yüzlerine bulaştırdılar işte 😂

Ama şunu belirtmeden geçmeyeyim ilerleyen zamanlarda ki intikamları daha acı oldu 😎

Avengers Social Club
Lee Soo Gyum (Jun), Jung Hye'nin kocasının oğlu. Konuda bahsettiğim genç oğluşumuz oluyor kendileri 😍 

Babasını hiç görmeden büyüdüğü için ona karşı bir nefret var içinde. Uzun yıllar sonra bazı şirket meselelerinden dolayı adamın bir erkek çocuğa ihtiyacı olur. Ve gidip yıllarca görmediği oğlunu alıp evine getirir. Ama Soo Gyum ondan intikam almak ister. Bir şekilde üvey annesinin yani Jung Hye'nin de bir intikam peşinde olduğunu hatta bir ekip kurduğunu öğrenir ve onlara katılmak ister.

Avengers Social Club

Ve böylece Bokja Club tamamlanmış olur.

Avengers Social Club

Avengers Social Club yorum

Dizi çok güzel, çok eğlendirici ve her bölümü merak uyandıran bir diziydi. Herkesin seveceği bir tarz değil bunu da söyleyeyim. Yorumları okuduğumda çoğu kişi 25 30 yaş ve üzerinin seveceği bir tarz demiş. Bende onlara kesinlikle katılıyorum 😄 
İzlediğim dizide aşk meşk olamasa da olur diyenlerdenseniz mutlaka bu diziye bir şans verin ve izleyin. İzleyecek olanlara şimdiden iyi seyirler. 

Bloğumda yayınladığım intikam temalı Kore dizileri

The Glory / Dram

Vincenzo / Hukuk / Komedi

Taxi Driver / Aksiyon / Dram

Defendant / Hukuk / Dram

Mouse / Gerilim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder