29 Kasım 2016

A Werewolf Boy / Kore Film / 2012

         a werewolf boy

Bir önceki yazımda Descendants Of The Sun'dan bir ost paylaşmıştım ve onu paylaşırken de aklıma Song Joong Ki'ciğim geldii 😍 Dedim hemen çok sevdiğim ve hem eğlenip hem ağladığım bir SJK filmi paylaşayım..


A Werewolf Boy konusu; bir anne (Jang Young-Nam), en büyük kızı (Park Bo-Young) ve en küçük kızı (Kim Hyang-Gi) ile kırsal alandaki büyük bir evde yaşamak için taşınırlar. Büyük kızı Soon-Yi akciğerlerinden rahatsız olduğu için doktor ona şehrin dışında kırsal bir alanda yaşamayı önermiştir. Kalacakları ev ölen babasının ortağı olan Ji-Tae (Yoo Yeon-Seok) tarafından onlara sağlanır.
Bir gün, Soon-Yi ilginç bir şey keşfeder. Evlerinin yanındaki ahırda kilitli bir oda içerisinde vahşi bir çocuk (Song Joong-Ki) yaşıyordur. Aile onu, sosyal becerilerinin gelişmediği yetim bir çocuk olarak görür. Çok geçmeden Soon-Yi ve vahşi çocuk arasında bir bağ kurulur. Bu arada, Ji-Tae'nin Soon-Yi ile evlenmek gibi kendi planları vardır. Vahşi çocuğun arkasındaki sır nedir?...

 A Werewolf Boy yorum

 A Werewolf Boy  A Werewolf Boy

Filmde SJK ile Park Bo Young uyumu çok tatlıydı. Kızın, kurt çocuğu eğitmesi, ona bir şeyler öğretmeye çalışması çok komikti :)

A Werewolf Boy  A Werewolf Boy

Bu sahneler çok tatlı, çok güzeldi :D İkisi de çok beğendiğim oyuncular. Bu filmde de birlikte olmaları filmi izleme nedenlerimden biriydi.
Komedi ve dramı aynı anda yaşamak isteyenlere tavsiyemdir..
Ve bir de küçük bir uyarı yapayım bu filmi izledikten sonra SJK'ye aşık oluyosunuz :D

A Werewolf Boy song joong ki
                                                    Şu tatlılığa bakar mısınız yaa 😍




Gifler Tumblr'dan alntıdır.

2 yorum:

  1. bu film çok güzel yaaaa :) yaa şeyi izledin mii, be with you, izlemediysen kaçırmaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten çok güzel bir film :) Aa hayır izlemedim ama listeme aldım izleyeceğim en kısa zamanda :)

      Sil