6 Kasım 2017

Splash Splash Love / Kore Dizi / 2015

Splash Splash Love

Kendisi mini minnacık ancak etkisi uzun süren harika bir dizi..
Başrollerinde en sevdiğim aktrislerden biri olan Kim Seul Gi ve Highlight (eski adı Beast) grubundan Yoon Doo Joon oynuyor. İkisinin uyumuna da ayrıca bayıldım.

Splash Splash Love konusu; Dan Bi (Kim Seul Gi) okuldan, sınavlardan ve özellikle matematikten bıkmış bir lise son sınıf öğrencisidir. Keşke yok olsam diye düşündüğü bir anda kendini Joseon döneminde bir yağmur ayinin ortasında bulur. Lee Do (Yoon Doo Joon) ise Joseon döneminde kraldır.

Romantik komedi, fantastik

-2 bölüm-

Splash Splash Love

Dan Bi üniversite sınavının olduğu gün son anda sınava girmekten vazgeçer ve bir parka gider. Orada "Yok olabilsem keşke" diye düşünürken yerde bir su birikintisi görür ve nedensizce suya doğru yürür. Ayağını suya dokundurduğunda ayağının çok derine girdiğini fark eder ve o su birikintisine atlar. Duasının kabul olacağı bir saatmiş ki demek kızımız gerçekten yok olur :)
Ve kendini Joseon döneminde bulur. Ancak kendisi tarihi dizi çekimi olduğunu sanır ve işin ciddiyetini kılıçların gerçek olduğunu fark ettiğinde anlar.

Splash Splash Love

Matematikten hiç anlamayan kızımız orada matematik dâhisi olur biranda.. Kralda kızın matematik bilgisi olduğunu öğrenince Dan Bi'den kendisine matematik öğretmesini ister.

Splash Splash Love
Splash Splash Love
Splash Splash Love

Dizi çok komik, çok tatlı ama benim en çok güldüğüm sahne Kralın üçgen kimbapı bomba zannettiği sahneydi :)

Splash Splash Love

Splash Splash Love

Splash Splash Love

Splash Splash Love

Aaa birde telefon macerası :D Kralın telefon da kendini gördüğü anda ki tepkisi o kadar komik ki hala giflerini gördükçe gülüyorum :D

Splash Splash Love

Splash Splash Love

Splash Splash Love

Splash Splash Love yorum

Seul Gi harika bir oyuncu ancak hakkı yeniyor bence.. Genelde mini dizilerde başrol oynuyor, uzun dizilerde ne yazık ki yan rollerde yer alıyor. Umarım en kısa zamanda bol bol görürüz başrollerde.
Bir de not düşeyim kızımız Oh My Ghost dizisin de harika bir oyunculuk sergiledi. O diziyi de izlemelisiniz :)

Genelde idollerin oyunculuğunu pek beğenmiyorum. Ancak Doo Joon her iki alanda da oldukça başarılı. Bu dizi de ki rolü de cuk oturmuş :)

Dizi gerçekten mükemmel bitmesini hiç istemiyorsunuz.. 2 bölüm ancak daha fazla olsaydı keşke diyorsunuz. Bu diziyi izleyip de beğenmediğini söyleyen kimseyi görmedim. Eğer hala izlemediyseniz izleyin muhakkak :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder