30 Mayıs 2021

Recalled 2021 / Kore Film

 

Recalled 2021 poster

Güzel bir kurgusu olan, gizem / gerilim filmi Recalled..

Recalled konusu, Soo Jin geçirdiği bir kaza sonucu hafızasını kaybettikten sonra insanlara bakarak onların geleceğini, tehlikeli durumlarla karşılaştıkları anları görebilmektedir. Soo Jin bir gün kocası Ji Hoon hakkında şok edici bir gerçeği öğrenir.
-1 saat 40 dakika-
Gizem, gerilim 

Not: Yazımın içeriğinde spoiler yok rahatça okuyabilirsiniz 😄

Recalled 2021 seo ye ji

Soo Jin (Seo Ye Ji)

Konusunda da bahsettiğim gibi bir kaza sonucu hafızasını kaybetmiş. Hastanede kendine geldiğinde yanında kocası Ji Hoon var. Soo Jin hiçbir şey hatırlamadığı için ona her şeyi kocası anlatıyor. 

Recalled 2021

Böyle bir deftere Soo Jin'in bilmesi gereken her şeyi yazıyor. Ve Soo Jin sadece o defterde yazdığı kadar tanıyor kendini ve kocasının anlattığı kadar tanıyor kocasını.

Recalled 2021

Ji Hoon'un birde karısına biriyle karşılaştığında ne yapması gerektiğini öğrettiği bu sahne sevimli ve komikti 😄 

Recalled 2021

Ji Hoon (Kim Kang Woo)

Gördüğümüz kadarıyla eşine karşı gayet sevgi dolu bir eş. 

Recalled 2021Recalled 2021

Recalled 2021Recalled 2021

Soo Jin bir gün tek başına yolda yürürken onu tanıyan bir arkadaşıyla karşılaşır. Kadın onu eskiden çalıştığı yere götürür ve Soo Jin şaşırır çünkü eşi ona eskiden çalıştığı bu yerden hiç bahsetmemiş ona ev hanımı olduğunu söylemişti. 
Bu şaşkınlığı sürerken eşiyle ilgili o arkadaşından yeni bir şey daha öğrenir. Ve kocasının aslında çok farklı karakterde bir adam olduğunu fark eder.

Bu gerçeklerle birlikte bazı anılarını birleştirerek kocasının gerçek yüzünü öğrenmeye çalışır. 

Recalled 2021 yorum

Biraz gizemli, biraz gerilimli, hafif dram bir filmdi. Güzel bir konusu vardı.
 İzlerken olaylar hakkında az çok tahmin yürütebiliyorsunuz ancak bir sahne var ki beni baya şaşırtmıştı beklemediğim bir olaydı. 

Dram kısmına gelecek olursam ben en ufak şeyde bile ağlayan bir insanken bu filme ağlayamadım.
Çünkü başrol kızımız Yea Ji'nin daha yakın zamanda birçoğumuzu şaşırtan skandalları çıktı. Onu izlerken aklıma hep o olayları geldiği için pek veremedim kendimi filme 😄 Tam odaklanamadığım içinde o ağlamalık yerlerde hiç ağlayamadım ama birazcık gözlerim yaşarmış olabilir 😄

Tabii kızımızın hakkını yemeyeyim çünkü oyunculuğuna hep hayran kalmışımdır. Bu filmde de çok başarılı bir iş çıkartmış. Özellikle Save Me ve It's Okay To Not Be Okay dizilerindeki oyunculuğuna baya hayran kalmıştım. Ayrıca bu filmdeki partneri de aynı şekilde çok başarılıydı daha önce Circle ve My Husband Oh Jak Doo dizilerini izlemiştim iki dizisi de harikaydı 👏

Bu tarz merak uyandıran filmler seviyorsanız bir şans verebilirsiniz. İzleyecek olanlara şimdiden iyi seyirler 💗

Bloğumda yayınladığım diğer gerilim Kore filmleri ve dizileri

2 yorum: